MU Hotel tawar menu buffet Ramadhan

Ramadan 2022 sudah sampai, tiba masanya untuk anda mula merancang tempat makan malam iftar yang akan datang.. Jom meluangkan masa bersama keluarga dan rakan rakan sambil menikmati jamuan bufet Ramadan yang Best!

MÙ Hotel menawarkan pelbagai jenis hidangan untuk anda dengan 11 Stesen langsung & 60 jenis hidangan, nikmati hidangan berwarna-warni bersama dengan sajian kegemaran traditional seperti Sup Kambing Mamak Style, Kari Daging dengan Kentang, Udang Masak Lemak Nenas, Ayam Masak Kalio, Talapia Masak Kengsom Thai, Kupang Masak Lemak Cili Padi, Udang Sambal Cili Kering, Lala Masak Singgang.. dan kegemaran di bulan ramadan iaitu Bubur Lambuk dan yang Istimewa Kambing Ala MÙ Hotel.

Harga Dewasa –RM 75 kadar bersih
Harga Kanak-kanak-RM 38 kadar bersih

Dibuka dari – 6.30pm-11pm

Untuk pertanyaan, sila hubungi,
Atilia (016-5469758)
Ellie (016-4125981)
Lanny (016-5266676)

#muhotel #boutiquehotel #hotelinipoh #ipohhotel #staystrong #tourismperak #tourismmalaysia #ipoh #ipohcity #heartofipoh #ipohtown #perak #stylishhotel #stylishboutiquehotel #MAHperak #TravelPerakLah #jomtravelipoh #gov #persatuan #meetings #events #kitajagamu #kerajaan #peraktastic #buffetdinner #ramadan #iftar #bulanpuasa #berbukapuasa #sajianiftarbufetramadan2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *